MET ONS KOM JE VERDER!

06-21503134 | info@autorijschool-kevin.nl

Rijlessen Informatie

Bij autorijschool kevin is je rijopleiding afgestemd op de examen eisen zoals vastgesteld door het CBR. Onze instructeurs houden rekening met het tempo van je persoonlijke ontwikkeling, Door deze zorgvuldige afstemming behaal je op een efficiƫnte manier jouw rijbewijs.
Een rijles bij autorijschool kevin, betekend 60 minuten ervaring opdoen in het verkeer, reflecteren naar verkeerssituaties en de geleerde theorie koppelen en toepassen in de praktijk.

Schakelen of automaat
Wanneer je tijdens de lessen merkt dat het schakelen je veel moeite kost, een prettiger gevoel hebt bij een automaat, of alleen automaat wil rijden, is het mogelijk om rijles met automaat te volgen. Een groot gedeelte komt overeen met de reguliere rijlessen. Het grote verschil is dat je minder handelingen hoeft uit te voeren. Het belangrijkste is je te concentreren op de weg. Een rijbewijs voor automaat is voor iedereen geschikt, maar vooral wanneer je moeite hebt met schakelen. Gaat je voorkeur uit naar een rijbewijs voor automaat, neem dan contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. We streven ernaar om je een traject te laten volgen die voor jou het meest geschikt is.